Seller – Säljare

PHONEXICA började som ett inhouse callcenter baserat på Malta. 2006 började vi sälja mot Norska marknaden och 2008 mot Svenska marknaden. Efter framgångarna har vi gått vidare för att fungera som en separat enhet och ge ett komplett utbud av proffsiga call center-tjänster.
Vi säljer dels våra egna produkter och dels så arbetar vi som återförsäljare åt diverse stora och kända aktörer på den svenska marknaden. Vi är idag 50 anställda varav ca 40 av dessa är svenskar och tillsammans med våra samarbetspartner så söker vi nya säljaretill vårt kontor på Malta.
Ingen tidigare erfarenhet krävs då du får sälj- och produktutbildning av oss samt daglig coachning. Till din hjälp har du hela tiden två teamleaders samt två seniorsäljare.
Minimumlönen ligger på 1300 euro vilket är ca dubbelt så mycket som den vanliga maltesiska standardlönen. Sedan har du självklart en provisionssystem utan tak samt generösa bonussystem för dig som är extra duktig. Lönerna ligger idag på ca 1800-3200 euro/mån
Titta gärna in på vår facebooksida ”Phonexica” för mer info.
Vi tror att du som söker:
- Gillar att synas och höras
- Har en positiv inställning
- Är lite halvtokig
- Ser detta som ett utmaning och vill utvecklas inom en säljkarriär
- Gillar att spendera pengar
Vi erbjuder:
- Garantilön + provision + bonus
- Boende från dag ett och betalar alltid ditt boende så länge som du är anställd av oss
- 40 svenkar som vill ha lika roligt som du
- Upphämtning på flygplats och ordnande av allt när du kommer ned.
- Säljtävlingar och många roliga samt ökända firmafester
- 300 soldagar per år

Är du modig nog så skicka din ansökan till: hr@phonexica.com , bifoga ditt telefonnummer och skriv när du är flyttbar. Då vi får väldigt mycket ansökningar så skriv gärna om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning direkt i mailet.

Leave Your Comments